- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Univerzális megoldás lesz az AMD-féle FSR Redstone?
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
N0zer0 #23071 üzenetére
140 MB?
Szerintem valami memory leak lehetett ott. Az awesome-om pár pluginnel, belakva 36 MB most a htop szerint, és az i3 ennél lájtosabb. Nem nézted el és nem az egész rendszer alap memóriafogyasztása volt ez a 140? Mert nálam boot után a komplett rendszer 140 alatt van, nem hogy egy ablakkezelő fogyasszon ennyit.
Amúgy nem tudom, én használok egeret is, nem nyomok mindent csak billentyűzetről (nem is lehet 100%-ban), de persze főbb funkciókra, főleg ablakok rendezéséhez, manipulációjához bill. kell. Szerencsére én már megszoktam, szinte minden fontosabb program vim keybindes, amit használok, így most már nagyon kényelmes, hogy hasonló logikával és billentyűparancsokkal tudom kezelni őket. Persze anno szenvedtem egy kicsit, mire megtanultam a vim alapokat, de kifizetődött.
Openbox vagy IceWM is jóság. Arch alatt jelenleg a KDE5-ről elég sok panasz olvastam, majd biztos beérik az is, de most talán egy kicsit elhamarkodottan dobták a KDE4-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MEGA AKCIÓ!Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest