Hirdetés
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Gaming notebook topik
- Home server / házi szerver építése
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Plazma TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
Siriusb
üzenetére
Nekem technisat cablestar 2 pci tunerem van, linux alatt is megy vlc-vel, kaffeine-val. De valószínű hogy már nem kapni, én anno itthon vettem. Ha külföldről rendeled érdemes megpróbálni a tbs6281-et, ez a tuner pcie-s, ezzel Gróf...-nak vannak tapasztalatai, nem működött elsőre normálisan, ki kellett könyörögnie egy frissített drivert, igaz csak windows alatt használja, de azóta elég jól működik. Linux alatt nem tudom milyen a támogatossága, de van linuxos drivere is
http://www.tbsdtv.com/download/ itt rákeresel a 6281-re.Laptopba vagy asztaliba kéne ? Laptopnál nyilván csak külső jöhet szóba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest