-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
Siriusb
üzenetére
Nekem technisat cablestar 2 pci tunerem van, linux alatt is megy vlc-vel, kaffeine-val. De valószínű hogy már nem kapni, én anno itthon vettem. Ha külföldről rendeled érdemes megpróbálni a tbs6281-et, ez a tuner pcie-s, ezzel Gróf...-nak vannak tapasztalatai, nem működött elsőre normálisan, ki kellett könyörögnie egy frissített drivert, igaz csak windows alatt használja, de azóta elég jól működik. Linux alatt nem tudom milyen a támogatossága, de van linuxos drivere is
http://www.tbsdtv.com/download/ itt rákeresel a 6281-re.Laptopba vagy asztaliba kéne ? Laptopnál nyilván csak külső jöhet szóba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest