-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludla
őstag
válasz
Speeedfire #20902 üzenetére
Nálam is elég sokszor előfurdol, de nem jöttem rá miért, naplofájlt még én se kerestem meg
-
bambano
titán
válasz
kérdés, hogy leállt-e csak nem kapcsolt ki, vagy fut az oprendszer.
szerk: egyébként meg lehet nyomni a kikapcsoló gombot ssh-n keresztül is, és akkor nincs apelláta, de akkor nem leáll, hanem száll az egész a levesbe
-
lev258
veterán
válasz
Szokott lenni valami Naplófájlmegjelenítő nevű program. Ott találsz több log-ot is, időpont alapján nézz rá a leállásokra. Én ritkán hálózatra kötve tapasztalok némi megakadást leállításnál, de aztán teszi a dolgát.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hardcore café
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Konteó topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steam Deck
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest