- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemotox
addikt
válasz
mr.nagy #19186 üzenetére
Kösz a válaszokat srácok, F34R és mr.nagy!
Igen, ezek a paraméterek, ezeket még leírhattam volna, sorry. Szóval csak simán gyengusz a gép? Erre én is gondoltam, és meg is néztem pl az Ubi követelményét. 700MHZ-s proci meg ilyenek.. Most ez hazugság vagy mi a tosz?
Mint-ek közül melyiket ajánlanád? Gondolom a Mate, Cinnamon, meg ezekről van most szó. Lehet még próbálkozom ezekkel, meg meglesem az Archbanget is, habár ez az elementaryt elég jól belaktam már, és stabilan megy is, csak zavar, hogy lassú. (Vagyis nem zavarna, mert mint írtam nem nagyon komoly dologra kell, csak már felhypeoltam magam, hogy milyen király lesz szélvész módjára száguldó Linuxszal zúzni)
Szerk.: gery2123 Neked is köszi a választ. Így gondolom én is. Elvileg simán megvan a követelmény :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Diablo IV
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest