Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Hát nem tudom, az SSD-m egy -szerintem- elég jóféle és megbízhatónak mondott SSD, és eddig még soha nem volt vele problémám win alatt (Samsung 830) és az állapota is több mint jó még, mégis
Linux Mint 13 instabil + kp, 14 instabil + kp, 15 instabil, Ubuntu 13.04 instabil + kp, 12.04 instabil, Debian 7 wheezy volt a legjobb, itt csak minden 3. indításkor volt kernel panic.Nem tudtam egyébként rájönni, hogy miért, azóta a linux nem ssd-n van, hanem hdd-n most nincs kp meg instabilitás csak az említett vga driver probléma. Szóval mégiscsak az ssd volt a ludas, de érdekes mód win7, win8, és most win8.1 is stabil az ssd-n, szóval rejtély
-
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest