Hirdetés
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Hát nem tudom, az SSD-m egy -szerintem- elég jóféle és megbízhatónak mondott SSD, és eddig még soha nem volt vele problémám win alatt (Samsung 830) és az állapota is több mint jó még, mégis
Linux Mint 13 instabil + kp, 14 instabil + kp, 15 instabil, Ubuntu 13.04 instabil + kp, 12.04 instabil, Debian 7 wheezy volt a legjobb, itt csak minden 3. indításkor volt kernel panic.
Nem tudtam egyébként rájönni, hogy miért, azóta a linux nem ssd-n van, hanem hdd-n most nincs kp meg instabilitás csak az említett vga driver probléma. Szóval mégiscsak az ssd volt a ludas, de érdekes mód win7, win8, és most win8.1 is stabil az ssd-n, szóval rejtély 
-
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem tudtam egyébként rájönni, hogy miért, azóta a linux nem ssd-n van, hanem hdd-n most nincs kp meg instabilitás csak az említett vga driver probléma. Szóval mégiscsak az ssd volt a ludas, de érdekes mód win7, win8, és most win8.1 is stabil az ssd-n, szóval rejtély