- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jó reggelt,
nálam már így van beállítva.
#17353: Igen, lehetséges, külföldi topikokban is azt olvastam, hogy a Win7 lesz a ludas, mivel Vista alatt ez nem tapasztalható.
#17354: Win7 laptopról. Csak a másolási ablakból leolvasható adatokból vettem ki.
#17355: ~36MBps sem túl rózsás, de azzal azért már együtt lehet élni.Ezeket majd mind végigjárom. Nincs jó hetem. Legyakta a nagy gépemet a Gigabyte @BIOS-a. Még a dual bios sem működik. Totál halott. Állhatok neki kívülről flashelni az IC-t. A HP notim dögledezik, ötödikre sikerül bekapcsolni. Vettem feleslegesen egy HP P400-at kártyát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged