- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Dell notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hohoo
senior tag
válasz
The DJ #10858 üzenetére
hát ezek pl fizetősek, ingyenes nincs winre, ráadásul pl a hanewin nem is működik, még trialban sem(gyak fél napig szenvedtem vele régebben, semmi mintha nem is lenne szerver, uh visszatértem smb-re, az legalább megy). Keresgéltem már régebben ebben a témában, nincs használható winre.
Új hozzászólás Aktív témák
- YouTube
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Túra és kirándulás topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Path of Exile 2 early access kulcs
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest