- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
utgyuru
aktív tag
XFCE version 4.6.1 (Xfce 4.6)
De azóta meg tök jól megy a hang, és nem kellett hozzányúlnom. Újraindítottam, aztán jó volt. Viszont eszembe juttott egy másik esetet. Van egy alaplapi hangkártyám, meg egy PCI-on, a PCI-osat használom. Egyszer csak úgy "eltűnt" a rendszerből. Kijelentkeztem X-ből, meg vissza és semmi hangot nem akart adni. Megnéztem, /proc/asound/modules-ban csak az alaplapit mutatta. Újraindítottam, akkor is. Kikapcsoltam, bekapcsoltam újra, akkor meg minden okés volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Házimozi belépő szinten
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest