Hirdetés
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Videós, mozgóképes topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Két táblával jön le a hegyről az Oppo
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
utgyuru
aktív tag
XFCE version 4.6.1 (Xfce 4.6)
De azóta meg tök jól megy a hang, és nem kellett hozzányúlnom. Újraindítottam, aztán jó volt. Viszont eszembe juttott egy másik esetet. Van egy alaplapi hangkártyám, meg egy PCI-on, a PCI-osat használom. Egyszer csak úgy "eltűnt" a rendszerből. Kijelentkeztem X-ből, meg vissza és semmi hangot nem akart adni. Megnéztem, /proc/asound/modules-ban csak az alaplapit mutatta. Újraindítottam, akkor is. Kikapcsoltam, bekapcsoltam újra, akkor meg minden okés volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- 27% - Passzív MiniPC! Intel Core i5-8350U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest