- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- Plazma TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Otthoni időjárás-állomás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Rácuppan a Steam eszközökre a Unity
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
kbalazsa
üzenetére
amennyire én tudom, a dump teljesen rendszerfüggő, tehát ha valamit kiraksz egyik vason, a másikon vagy bejön, vagy nem. Meg az is kérdés, amit kidumpoltál ext2-n, vissza tudod-e tölteni ext3-4-en vagy máson.
Az biztos, hogy amit egy 32 bites linuxon kidumpolsz, azt nem fogod tudni visszatölteni mondjuk egy solarison, ezért én nem használok ilyet soha. Ha olyan mentő cucc kell, ami szabványos kimenetet tol, akkor cpio.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hívószám-hamisítás
- Diablo IV
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Plazma TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest