Hirdetés
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- LG LCD és LED TV-k
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- 3D nyomtatás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tápos kibeszélő offtopik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
bambano
üzenetére
Nem ez lesz a gond, ha kiadom a ~# host X.X.X.X parancsot, akkor rögtön visszakapom a hostomat és ezt több IP-vel is teszteltem, mindegyik esetben gond nélkül.
Tűzfal gondra gyanakszom, mert azóta figyeltem fel erre a gondra, mióta az iptables aktív. De ha egyszer ki van engedve a szükséges port (vagy port tartomány) akkor nem értem hol zavarhat még be. Hozzáadtam még pár ajánlott szűrési feltételt, syn, fin, rst stb csomagokra vonatkozóan, ez számíthat ebben az esetben valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Horgász topik
- Vicces képek
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Mikrotik routerek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad B71-80: Intel 4415U I 8GB I 500GB I 17,3" HD+ I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest