Hirdetés
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivivan
tag
válasz
bambano
üzenetére
Konkrétan 0 byte-os fájlt szed le. Most csináltam egy bazi egyszerű scriptet, ami 3 percenként leszedi a "veta.hu" címet (ez egy nálunk lévő domain) wget-el. 100x 7144 byte, egyszer 0.
Tűzfal nincs rajta, még iptables alapú sem (a múltkor leszedtem és még nem raktam rá újat)Most egy olyan jutott eszünkbe, hogy van egy Mage alapú weboldalunk, ami saját session kezelést használ (miért nem jó neki a sima? Na mindegy) és ezek a session-ök ott maradnak. Most töröltük le: 160 ezer fájl fölött járt már... Ettől történhet ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Assetto Corsa Rally
- LEGO klub
- sziku69: Szólánc.
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Linux Mint
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest