Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Home server / házi szerver építése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivivan
tag
válasz
bambano
üzenetére
Konkrétan 0 byte-os fájlt szed le. Most csináltam egy bazi egyszerű scriptet, ami 3 percenként leszedi a "veta.hu" címet (ez egy nálunk lévő domain) wget-el. 100x 7144 byte, egyszer 0.
Tűzfal nincs rajta, még iptables alapú sem (a múltkor leszedtem és még nem raktam rá újat)Most egy olyan jutott eszünkbe, hogy van egy Mage alapú weboldalunk, ami saját session kezelést használ (miért nem jó neki a sima? Na mindegy) és ezek a session-ök ott maradnak. Most töröltük le: 160 ezer fájl fölött járt már... Ettől történhet ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Crypto Trade
- OLED TV topic
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tanuljunk angolul!
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest