Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sakab
senior tag
válasz
Major Major
üzenetére
értelmes jelszóm volt (szerintem) szóval nem szótári ami 3perc alatt kipörgethető,és nem is a kutyám neve
de ha macen keresztül is bejön akkor maradok az 1xerübb módszernél és körbejárom a szomszédokat h jöttem csabihoz és ha vmeik annya apja mondja h hívja akkor megtaláltam 
Beírtam ezt a kates parancssort de azt írja h nincsen katem és h aptgettel tegyem fel,más megoldás nincs h #jelet tegyek a edgy sor elé?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi hangfal építés
- RAM topik
- Milyen autót vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de ha macen keresztül is bejön akkor maradok az 1xerübb módszernél és körbejárom a szomszédokat h jöttem csabihoz és ha vmeik annya apja mondja h hívja akkor megtaláltam