Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Epson nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivivan
tag
Sziasztok
Keresgéltem, de nem láttam, hogy ez a kérdés felmerült volna itt, ha mégis, akkor elnézést kérek...
Szóval: van egy Dell szerver, rajta Debian-nal. Most lett frissítve etch-ről lenny-re (meg megdobva még 4G RAM-mal, mert 2G nem volt elég)
Jól megszívtam a frissítést, de most már végre megy. Viszont (naná hogy van egy viszont!) az Apache néha (1 nap után, de néha tovább is bírja) úgy dönt, hogy némelyik kérésre 0 byte-os választ ad - de nincs szabályosság a dologban, mert egy F5 többnyire megoldja a problémát. A megoldás egy Apache restart és utána megint megy 1 napig.Találkozott már valaki ilyen problémával?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs