Hirdetés
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
bambano
üzenetére
awk szerintem marad, amennyire neztem, ennyit meg egyforman csinal meg a gawk es a mawk is, meg gondolom a kompatibilitasi problemak nem egy egyszeru print(f)-nel, vagy egy osztasnal kezdodnek
bash-t ha jol remlik, hordozhatosag miatt nem szoktak ajanlani (pontosabban inkabb sh-t ajanlanak), bar sosem neztem igazan utana a kulonbsegeknek (itt sem)
viszont amit irtal, a $() nekem mukodik rendesen sh-val is
kerdes, hogy veletlenul, vagy ez igy normalis, s nem is szukseges csak emiatt valtani?34. sorban miert kell a $ jel ele a \? nekem attol elsirja magat az awk (bar nem idezojelet, hanem aposztrofot hasznalok
ennek amugy, hogy aposztrof, vagy idezojel awk-nal, shell script-nel milyen jelentossege van? (amit eszrevettem, az az pl, hogy aposztrof-nal mintha a valtozokat nem ertelmezne, hanem egy echo '$valtozo' kiirja, hogy $valtozo, nem pedig annak erteketread mukodni tunik, koszonom
47. sorban az osztas miatt van awk, siman shell script-tel nem sikerult valos osztast vegrehalytanom (azaz vegrehajtja, de az eredmeny egesz)
ha erre tudsz mondani valami szebb/jobb megoldast, akkor ott valoban nincs szukseg az awk-ra, sima echo is megtennea tobbit, amit nem irtam kulon, azokat megneztem, valoban jobb/szebb/gyorsabb, koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Full moduláris tápegység! Kèszletről azonnal vihető!!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest