Hirdetés
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- ASUS ROG Ally
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
Nekem Mandriva van a notebookomon, nincs vele semmi gondom.
Igaz, a KDE4 stádiuma miatt még a 2008.1 van fenn, kicsit újabb kernellel.Egyébként szerintem egyszerűen kezelhető, átlátható beállító felülettel.
Synaptic és apt-get feltehető, de a saját csomagkezelője is jól használható.
...bár ezt csak grafikus felületen használtam, konzolból is működik, urpmi névre hallgat.
Alapvetően a menüben megjelenik egy programok telepítése/eltávolítása pont.Mandriva RPM csomagokat használ, nem .deb-et (Ubuntuval ellentétben).
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Hálózatokról alaposan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Philips LCD és LED TV-k
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest