- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Egér probléma
- Zappiti 4k lejátszók
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davey7
senior tag
Én a Mandriva disztribúcióról szeretnék kérdezni. Ki használta már? Milyen?
Nekem főképp amire kellene az c program írás/fordítás. Sajna az ubuntu rakoncátlan a laptopon és azt írták,hogy a Mandriva megy rendesen.
Itt hogyan lehet programot telepíteni? Van itt is synaptic vagy apt-get? Még eléggé kezdő vagyok,de azért érdekelne...
Remélem tud valaki segíteni!Más: most van egy win és egy ubuntu a gépemen. ha le szeretném szedni az ubit a gépről,hogy feltehessem a mandriva-t akkor a grub-ot távolítsam el?vagy csak egyszerűen formázzam újra a partíciókat és majd a mandriva elkészíti a saját grub-ját?
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest