- Házimozi belépő szinten
- VR topik
- Apple MacBook
- Androidos tablet topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi hangfal építés
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Androidos fejegységek
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
válasz
_Petya_
üzenetére
Kipróbáltam, újra is indítottam a gépet, de sajnos hiába... most sem jó.

Mondjuk a psnup man oldala szerint az alapértelmezett papírméret A/4.
Valami mégsem stimmel... pedig ez jó lenne, ha működne. (Inkább talán olyan az egész, mintha a lap alsó/felső margója lenne elcsúszva...Feltettem egy alap Ghostscript nyomtatót, szintén A/4 papírmérettel és azzal dolgoztam fileba nyomtatva, de ugyanazt produkálta vele... így tanácstalan vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest