Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- Egérpad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoolii
tag
Sziasztok!
Laptopot vettem, amire Linpus Linux volt feltelepítve. A helyére eredeti Windows XP-t próbáltam feltelepíteni, mire az a telepítés elején befagyott.
Azt kell tudni, hogy volt 2 partíció gyárilag, két kb. 76 GB -os, egy C: és egy E:.
Az E: ismeretlen volt, a C: pedig FAT32-es. Nem tudom, melyiken volt a Linux. Na én letöröltem mindkettőt, és végül lett egy 150 GB-os nagy partíció, amire elkezdtem telepíteni az XP-t. Először ugye a partíció (ami kb. 152 GB-os) formázása történt meg, majd utána XP fájlok feltétele, majd a rendszer újraindult és kezdetét vette az XP telepítés.
És az "Eszközök telepítése"-nél leáll és lefagy az XP. Mások tanácsára a formázás előtt és az egész telepítés előtt a BIOS-ban átállítottam a SATA Mode-t AHCI-ról IDE-re, mert azt mondják, hogy csak így lehet felrakni az XP-t hiba nélkül.
Szerintetek mi a hiba? A Linux zavar be? De az a partíció formázásakor letörlődött, vagy mégse?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Vicces képek
- Magisk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, karcmentes 85% akku (183 ciklus)
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Intel i5 9500TE // Számla+ Garancia //
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest