Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Raspberry Pi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Lézervágás, gravírozás
- RAM topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrandeP
addikt
Sziasztok!
Úgy döntöttem h Xp mellé felraknék egy linux-ot is...idővel csak linuxot (talán)
Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem...
Melyiket ajánlanátok.. melyik a gyorsabb/stabilabb...
Illetve....
internethez: fox-ot, thunderbird-öt, t-orentet használok
sokat szoktam cd-t, dvd-t írni
A meglévő adataimat....másik partíción, pár 100 gb film, doksik, képek... szeretném linuxon is szerkesztgetni, használni...
Ezeket tudom vmivel helyettesíteni, ha igen, akkor egy pár progi nevet kaphatok?
Illetve lehet hülye kérdés... van olyan progi vagy lehetőség... h egyszerre fusson a 2 oprendszer, tehát ha dolgom akadna windowsban (amit csak ott tudok megcsinálni), akkor ne kelljen újraindítani a teljes a rendszert... hanem át tudjak váltani... majd vissza..
Nagyon nem vagyok benne a témában, na bántsatok!

Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Raspberry Pi
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs