- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Mini PC
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Hobby elektronika
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrandeP
addikt
Sziasztok!
Úgy döntöttem h Xp mellé felraknék egy linux-ot is...idővel csak linuxot (talán)
Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem...
Melyiket ajánlanátok.. melyik a gyorsabb/stabilabb...
Illetve....
internethez: fox-ot, thunderbird-öt, t-orentet használok
sokat szoktam cd-t, dvd-t írni
A meglévő adataimat....másik partíción, pár 100 gb film, doksik, képek... szeretném linuxon is szerkesztgetni, használni...
Ezeket tudom vmivel helyettesíteni, ha igen, akkor egy pár progi nevet kaphatok?
Illetve lehet hülye kérdés... van olyan progi vagy lehetőség... h egyszerre fusson a 2 oprendszer, tehát ha dolgom akadna windowsban (amit csak ott tudok megcsinálni), akkor ne kelljen újraindítani a teljes a rendszert... hanem át tudjak váltani... majd vissza..
Nagyon nem vagyok benne a témában, na bántsatok!

Új hozzászólás Aktív témák
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- MSI Cyborg 15 - 15.6"FHD 144Hz - Intel 7 240H 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 1,5 év garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest