- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- OLED TV topic
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpityu2
őstag
válasz
GrandeP #6656 üzenetére
Nem vagyok oda a linuxtól, azért időnként kipróbálok egyet-egyet. Általában az első "fordíts újra a kernelt" típusú problémánál leszedem a disztrót és a helyét behintem sóval..
Nemrég feltettem a Kiwi linuxot, ez egy Ubuntu alapú magyar és román nyelvet preferáló disztró (persze az angol mellett), és teljesen meg vagyok elégedve vele. A másik ami nagyon megteszett az a pendrive-ra optimalizált Puppy Linux. Igaz hogy full angol, de csak 90MB induláskor, varázsló segíti a pendrive-ra való telepítést és méretéhez képest meglepően pofás és használható.
-
rtom
senior tag
válasz
GrandeP #6656 üzenetére
Kezdő linuxosnak ajánlat:
linux kezdőknek topic
ubuntu topic
milyen linux-os progi topic
Ezekben olvasgatva kapsz választ a kérdéseidre.Egyszerre 2 OS: virtuális gépen (pl. virtualbox) futtatva megoldható.
Szerk.: no, ezzel is lemaradtam, kell nekem ilyen sokáig írogatni ...
-
Vladi
nagyúr
válasz
GrandeP #6656 üzenetére
Ez mind megoldható, mindenre van jó program. Nézd meg a milyen linuxos program ami.. című topikot. Egyébként meg a választott disztró biztos szállít ilyen programokat. Ja igen disztró:
Válassz egy disztrót és kezd el megismerni.A két oprendszer megoldható. Virtualizáció a folyamat. qemu például.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- BestBuy topik
- Fujifilm X
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged