-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
ngabor2
üzenetére
szerintem az a szám nem arról szól, hogy hány interrupt vonal van a gépben, hanem arról, hanyadikra mappelte a kernel. Nagyjából érdektelen érték.
Egy rendes vasban egynél több pci busznak kellene lennie, és, szerintem, mindegyikhez illene legalább egy interrupt vonal (nekem a szervereimben 8 is van akár). Meg van az MSI, az is kavarhat. Szóval bonyi ez

Új hozzászólás Aktív témák
- Tanuljunk angolul!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Synology NAS
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4357, 100% Akkumulátor
- -65% Off Dobozos Új HP EliteBook 860 G10 i5-1355U 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD+ több mint 2 év gari!
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest