Hirdetés
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Chromecast topic
- OLED TV topic
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
Rémlett nekem valami ezzel a 6666-os porttal kapcsolatban...
Google első találata: linkSzerintem próbálkozz másik porttal, hátha úgy menni fog.
Előfordulhat, hogy akár a szolgáltató is tilt néhány portot (talán?), mindenesetre érdemes lehet mással is próbálkozni.Kezdetnek szerintem nézd meg az 5900-as portok valamelyikével és ha úgy nincs gond, próbálgass a többi szimpatikus porton, esetleg keresgélj kicsit adatbázisokban az adott portszámot illetően, nehogy véletlenül eltaláld valamelyik trójai vagy egyéb célokra használt portot.
Szerk: Most nézem, nekem ugyanilyen routerem van.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) 4GB DDR4 2400-3200 MHz NAGYTÉTELBEN!
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- RITKASÁG! Avexir Raiden DDR4 4GB/8GB ramok
- ADVANTECH SQFlash 512 GB SATA SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest