- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Home server / házi szerver építése
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Philips LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brazso
tag
Még egy régi Trident videokártya van benne, ha NVidia lenne egyszerűbb lenne az életem.
Annyit még ellenőriztem, hogy visszaraktam a Kubuntu-n az xf86-video-trident-1.2.1 driver-t, amit a Gentoo 2007.0 is használ. Nem történt változás, de szerintem nem is a video vezérlője a felelős ezért a funkcióért. Összehasonlítom majd a 2 op rendszer /etc/X11 könyvtárát, hátha találok valami releváns különbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Glükóz- és vérnyomásfigyelést ígér az Oppo Watch X3
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Google Pixel topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Autós topik
- Milyen routert?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Annyit még ellenőriztem, hogy visszaraktam a Kubuntu-n az xf86-video-trident-1.2.1 driver-t, amit a Gentoo 2007.0 is használ. Nem történt változás, de szerintem nem is a video vezérlője a felelős ezért a funkcióért. Összehasonlítom majd a 2 op rendszer /etc/X11 könyvtárát, hátha találok valami releváns különbséget.