- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- VR topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brazso
tag
Még egy régi Trident videokártya van benne, ha NVidia lenne egyszerűbb lenne az életem.
Annyit még ellenőriztem, hogy visszaraktam a Kubuntu-n az xf86-video-trident-1.2.1 driver-t, amit a Gentoo 2007.0 is használ. Nem történt változás, de szerintem nem is a video vezérlője a felelős ezért a funkcióért. Összehasonlítom majd a 2 op rendszer /etc/X11 könyvtárát, hátha találok valami releváns különbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Ableton Live 12 Suite Education
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Annyit még ellenőriztem, hogy visszaraktam a Kubuntu-n az xf86-video-trident-1.2.1 driver-t, amit a Gentoo 2007.0 is használ. Nem történt változás, de szerintem nem is a video vezérlője a felelős ezért a funkcióért. Összehasonlítom majd a 2 op rendszer /etc/X11 könyvtárát, hátha találok valami releváns különbséget.