- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
dabadab
üzenetére
multkor, mikor ajanlgattad feltettem, gondoltam vetek ra egy pillantast
a szandek megvolt
egyfelol nekem folosleges, mert tobbnyire csak torrent-ezek, nagyon ritka az, hogy mas protokolhoz nyulnek
masfelol szinte csak szetetet dobott keresesre (tipikusan mar-a-neven-latszik-hogy-fake cuccokkal volt tele a kereses eredmenye)
eroforrasbol is tobbet evett meg, mint a fentebb emlitett rtorrent, s ez a p1-esemen igen sokat szamit valasztaskorezek miatt, illetve mivel csak torrentezem, nekem pl tobb, mint folosleges
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest