- Házimozi haladó szinten
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Steam Deck
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
erre nem igazan lehet ultimat valaszt adni, hd videobol is sokfele van, fugg a felbontastol, tomorites fajtajatol es a bitsurusegtol is
nekem 2500+ barton vista alatt (bar nem hinnem, hogy sokat szamit) cpu optimalizalt (mmx, sse, 3dnow - asszem) mlapyer-rel 720p-ket nagyjabol jol viszi (bar neha kell a framedrop), 1080-akkal viszont mar bajban van (legalabbis az x264-esekkel, wmv-kkel, viszont mpeg2-t gyonyoruen viszi abbol is)
ram szerintem annyira nem kinos pont, de procira annyit tudokmondani, hogy minel nagyobb
vga-k kozul, ha jol tudom, csak az ati HD sorozataban van tisztesseges hw tamogatas HD cuccok lejatszasahoz
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő