Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Átállítottam, úgy, ahogy le volt írva, de semmi sem változott.

Pedig megváltoztak az értékek a kérdéses fájlokban, úgyhogy sikeres volt az átállítás. És újra is indítottam a gépet utána. Esetleg még kell valamit újra inicializálni, vagy ilyesmi?Amúgy megfigyeltem egy grafikonon a pontos jelenséget:
- megindul az adatfolyam normális sebességgel
- megáll egy kis időre (0 Kbit/sec)
- megint elindul.Általában akkor sűrűsödnek be a leállások, ha a file végéhez kezdünk érni.
Már 200KByte-os file-nál is megáll kétszer, de 50-60 KByte alatt nem vettem észre ilyet.A firefox továbbra is közel tökéletes sebességgel hasít...

Majd este megnézegetem a router beállításait, hátha.
Ha van egyéb ötlet, akkor szívesen fogadom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest