-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Ha a /proc-ba írtál és újraindítottad a gépet, akkor nem nyert, mert reboot után nem marad meg az a fajta konfig. Az ilyen "megmozdult az egér, rebootolok, hogy érvényesíteni lehessen" stílus egy má$ik világ.
Én linuxot csak akkor szoktam újraindítani, ha kernelt vagy libc-t cseréltem.
A window scaling-ot debianon a /etc/sysctl.conf-ba írt
net.ipv4.tcp_window_scaling=0
sorral lehet fixre konfigelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Videó stream letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Béta iOS-t használók topikja
- Mikrotik routerek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hobby elektronika
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Árváltozás+játék DVD: Bioshock Infinite Ultimate Songbird Edition
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő