Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz0tyi
tag
Sziasztok! Nekem a valknut elég külföldinek tűnik, és a többszálas részt sem tudtam értelmezni, ezért úgy gondoltam strongdc-t használok a suse alatt, wine segítségével. Nagyon amatőr vagyok, kérem tessék nekem elnézni a bengulást. Az történt, hogy a desktopra raktam egy példányt a strong-ból. A mappájában nyitottam egy parancsértelmezőt, és beírtam: wine strongdc. Meg is nyílt a cucc, rögtön kaptam is egy beállítás ablakot. Na és akkor itt elvágták a dolgot. A beállítások ablak túl nagy ahoz, hogy az alján az ok gombot meg tudnám nyomni. Gondoltam mérhetetlen rafinériámmal változtatok a felbontáson, de a munkaasztal beállításánál a képernyőfelbontás fülön egy ilyent látok csak:
Your X server is using the RandR extension at version 1.2 or greater which doesn't have any configuration yetegy asus a9rp z94 rp típusú notival kínlódgatok, amiben ati x200 chip van.
Amúgy nem vagyok mazohista alkat, ezt, és még egy apróságot leszámítva megvagyok elégedve a cuccal(suse10.3), de ez a szegmentált dc-s dolog még nagyon kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- SzoftverPremium.hu
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest