-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Ami benne van a csomagban azzal nem megy a 3d gyorsításom, és erőteljesen be van lassulva a gép, filmnézésnél igen észrevehető, de még a böngészésnél is
Nem ismerte fel a pcoslinux a karit sem az opensuse ezzel a 2 vel próbáltam eddig.
Jó lenne nekem a régebbi drivel is, de azt hol tudom beszerezni
letölteniopensuse alatt csak a yastos megoldással ment, amikor az sh paranccsal próbáltam akkor az x beállításánál kiírt valamit, majd nem is indult utána el
mig pcoslinux alatt mukodott az sh s megoldás.Más:
Egy hauppage pvr 500 as karit szeretnék elindítani, több linuxal is próbálkoztam, de nem jutottam eredményre egyikkel sem, a ivtvdriver.org on lévő test card müködött, bár amerikai kiosztás szerit volt a channel számozás, de felvette a file -t
De egyik progival sem tudom elérni, sem mythtv sem semmi más
Létezik Linuxra normális tv kártyakezelő, ami ismeri és használja is ezt a karit ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Akvarisztika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- Ford topik
- Bestbuy játékok
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest