Hirdetés
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Mini PC
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
dr_strange
üzenetére
ezzel csak annyi a "gond", hogy erősen ajánlott a gentoo a desktop gépre is. namost ahoz nem igazán van időm/türelmem. ubuntu van, esetleg debian. az lfs-nek ez nem kell, bármilyen disztró alatt elmegy, a leírása disztró-független. ráadásul ha megvan az alap, olyan csomagkezelőt teszek fel, amilyet nem szégyellek, márpedig az apt-ot megszoktam, szeretem. ez az emerge nekem idegen egyelőre. úgyhogy ha sikerül, hétvégén kipróbálom ezt, aztán... meglássuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Formula-1
- Arc Raiders
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Mini PC
- Milyen egeret válasszak?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Garancia!: 2027.03.24 MSI Katana GF76! I7 11800H / 3060 / 16GB DDR4 17Colos kijelző!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi