Hirdetés
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
janos1988
üzenetére
az automatikus mountolás disztrófüggő, újabbakban általában van
hogy a wine-os játékok mit szólnak hozzá, azt nem tudom...
én otthon Slackware 12 alatt játszottam az Imperium Galactica 2-vel, az nem tolerálta a menet közbeni oda-vissza mountolást lemezcserénél, tehát már a megfelelő lemezzel a meghajtóban kell indítani a játékot. viszont ez alighanem egyedi probléma, más több cd-s játékkal nem nagyon játszottam mostanában
ja, Slackiben nincs automount (vagyis én nem használom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hollow Knight és Silksong
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Spórolós topik
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő