Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kompakt vízhűtés
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen monitort vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ragazzo
őstag
Üdv!
Valószínűleg kérdésem banális, éppen ezért könnyű lesz megválaszolni.A gépben két winyó van, és eddig a slaven volt az ubuntu, a masteren a win.Tegnap szerettem volna megcserélni az egészet, és reinstalláltam a két oprendszert.A probléma ott volt, hogy a grubban nem láttam a wint, csak az ubit.Eddig nem volt ilyen gondom.Ja, a grub is csak esc után mászott elő, és volt az egészre vagy 5mp-em.Csak gyanúm van, de kérnék megerősítést.
1.Ugye először mindig a ''butább'' rendszert kell felpakolni, és csak utána a linuxot.
2. A wint csak masterre lehet rakni, vagy jó neki a slave is?
Ennyi lenne.Tehát miért nem jön elő a winem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nintendo Switch 2
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest