Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem nem. Az X szervert el lehet úgy indítani, hogy megmondod, melyik memóriatartományban kezdődnek a hozzá tartozó regiszterek, ezzel szerintem el lehet indítani két teljesen önálló szervert. Próbálni még nem próbáltam. Ha jól emlékszem, a matrox kártyák tudtak ilyet.
Szerk: az előző kérdésedre (két videokártya, usb klavi, egér) a válasz igen, ilyet árulnak mint késztermék.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Hobby rádiós topik
- Milyen autót vegyek?
- World of Tanks - OFF topic
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest