Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Windows NT
tag
Üdv Mindenkinek.
Azt szeretném kérdezni, hogy feltettem a Debian 4.0 verzióját, a Windowsos NTFS fájlrendszert látja, de nem tudom csatlakoztatni, tehát megjelenik az ikon, de csak a ''környezet'' disks menüben tudom rávenni, hogy meg is tudjam nézni, ha az asztalon lévő ikonjára kattintok akkor a köv. üzi jelenik meg: A kiválasztott kötet nem csatlakoztatható libhal-storage.c 1401 stb.
A kötet nem hibás mert használom rajta a windows.
Mit kellene mégtelepíteni, sajnos Ubuntu alatt sem jobb a helyzett ott meg a jogosultságok miatt nem tudik rá írni.
Válaszokat előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- AKCIÓ! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest