Hirdetés
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Tápos kibeszélő offtopik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rhino666
üzenetére
Hát nem tudom, én mindig az látom, hogy a Debianosok sírnak a Systemd miatt. Sosem láttam se CentOS rendszergazdától, se OpenSusestól, hogy mennyivel jobb volt a CentOS a Systemd előtt... a Devuan is egy Debian fork. CentOS-ből vagy OpenSuse-ből miért nincs Systemd mentes fork?
Most vagy a Debian rendszergazdák annyira boomerek, hogy képtelenek rendesen megismerni a Systemdet
vagy a Debian kefél el valamit, hogy ennyire nem működik nála a Systemd.server/share /mnt/network nfs defaults 0 0Ennek működnie kell sima Debian alatt is, és szerintem működik is, AMÍG a hálózat előbb áll fel, mint ahogy a rendszer megpróbálná felmountolni. Nem véletlenül találták ki anno az LSB-t sem, pont az ilyen problémákra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kolink PCIe 5.0 x16 Riser kábel 90 -os hajlított csatlakozóval (300 mm)
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vagy a Debian kefél el valamit, hogy ennyire nem működik nála a Systemd.