Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi
addikt
válasz
bambano
üzenetére
Akarja a fene.
Eszemet nem tudom, mikor volt utoljára kernel-összeomlásom, pedig az itt divatos disztrók fogalmaiban gondolkodva, én egy tervezés előtt álló, 1 év múlva megjelenő béta-disztribet használok.
Vagyis ezek szerint usernek nincs szüksége a system.map-re.
Ja, a hosszabb szösszenetedhez: sosem mértem, s mivel egy gépem van, nem is tudom megtenni. De sosem vettem észre, hogy a naplózó fs-ek lassabbak lennének.
Mások mérései alapján pedig a RAID-1 tutira gyorsít. Ha nem, ott szar a vezérlő, vagy iszonyat lassú a gép minden eleme. Saját tapasztalat nincs, csak netes mérési eredmények.
Otthoni felhasználásnál semmilyen negatívumát nem tapasztaltam az ext3 és reiserfs3.x rendszereknek. Melóhelyi gépem alól időnként elszáll a fél kerület ELMÜ-je, és semmi baja. Pedig azon is elég béta kernel fut.
Persze, problémák lehetnek, de szerintem kifogtál valami hibás és/vagy ótvar hardvert.
Sipi
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Fujifilm X
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Eszemet nem tudom, mikor volt utoljára kernel-összeomlásom, pedig az itt divatos disztrók fogalmaiban gondolkodva, én egy tervezés előtt álló, 1 év múlva megjelenő béta-disztribet használok.