Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Lenry, Rhino666: Sajnos én nem vagyok linux szakértő, kár volt ide írnom. Hát hogy a fenébe tudnám én az efi könyvtár tartalmát megadni, meg minek is. Ez egy új Debian linux. Gondoljátok, hogy nekem mást csinál mint másoknak? Nézzétek meg a saját gépeteken.
Elnézést, hogy ide írtam!
Ezt az új Debiant elrontották. Visszatérek a korábbihoz, ami még nem csinálta ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Előzetes élménybeszámolókon a Borderlands 4
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- World of Tanks - MMO
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3305
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Titán dizájn, Pro kamera és Galaxy AI-512GB
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest