- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Időnként túlmelegedhet a Switch 2?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman
őstag
smbtree
Password:
BATGROUP
\\BATNB Samba 3.0.24
Error connecting to 192.168.1.6 (Nincs út a géphez)
cli_start_connection: failed to connect to BATNB<20> (192.168.1.6)
\\BATMANPC Samba 3.0.24
\\BATMANPC\IPC$ IPC Service (Samba 3.0.24)
\\BATMANPC\1DISK 1disk
\\BATMANPC\public 2disk
Nem igazán működik a samba megosztásom, ezt a parancsot a batnb nevü gépen adtam ki, de nem jövök rá miért hivatkozik rossz ip-re az én ip-m 100 feletti , erre ez valamiért a 6-oson keres engem.
Próbáltam rájönni vajon ezt a beállítást hol tárolja de nem találtam , esetleg ötletek?
Még ey kérdés , nem tudtokk valami monitorozó alkalmazást, szoval fut a háttérben és pl kiadok eg parancsot az nezni milyen fájlokat hív me hova ír valamit stb...
előre is köszi.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpársportok
- Gaming notebook topik
- Mazda topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ALIENWARE Area-51 R5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest