- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman
őstag
smbtree
Password:
BATGROUP
\\BATNB Samba 3.0.24
Error connecting to 192.168.1.6 (Nincs út a géphez)
cli_start_connection: failed to connect to BATNB<20> (192.168.1.6)
\\BATMANPC Samba 3.0.24
\\BATMANPC\IPC$ IPC Service (Samba 3.0.24)
\\BATMANPC\1DISK 1disk
\\BATMANPC\public 2disk
Nem igazán működik a samba megosztásom, ezt a parancsot a batnb nevü gépen adtam ki, de nem jövök rá miért hivatkozik rossz ip-re az én ip-m 100 feletti , erre ez valamiért a 6-oson keres engem.
Próbáltam rájönni vajon ezt a beállítást hol tárolja de nem találtam , esetleg ötletek?
Még ey kérdés , nem tudtokk valami monitorozó alkalmazást, szoval fut a háttérben és pl kiadok eg parancsot az nezni milyen fájlokat hív me hova ír valamit stb...
előre is köszi.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest