Hirdetés
- ARM-os meglepetéskiadást kap az év első felében a Windows 11
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman
őstag
smbtree
Password:
BATGROUP
\\BATNB Samba 3.0.24
Error connecting to 192.168.1.6 (Nincs út a géphez)
cli_start_connection: failed to connect to BATNB<20> (192.168.1.6)
\\BATMANPC Samba 3.0.24
\\BATMANPC\IPC$ IPC Service (Samba 3.0.24)
\\BATMANPC\1DISK 1disk
\\BATMANPC\public 2disk
Nem igazán működik a samba megosztásom, ezt a parancsot a batnb nevü gépen adtam ki, de nem jövök rá miért hivatkozik rossz ip-re az én ip-m 100 feletti , erre ez valamiért a 6-oson keres engem.
Próbáltam rájönni vajon ezt a beállítást hol tárolja de nem találtam , esetleg ötletek?
Még ey kérdés , nem tudtokk valami monitorozó alkalmazást, szoval fut a háttérben és pl kiadok eg parancsot az nezni milyen fájlokat hív me hova ír valamit stb...
előre is köszi.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Alienware 16X Aurora AC16251 Csillagközi indigó 2029-ig garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest