Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
torrentről is lejön ingyen
mellesleg sianisnak szerintem teljesen igaza van, windowsos szoftvert windows alatt érdemes, én kipróbáltam a cvs cedegát, nem éri meg annyit dolgozni vele, akinek van pénze játékra, meg izmos videokártyára a játékhoz, annak a win xp home nem pénz, ha meg netről ''olcsón'' szerez valaki játékot, akkor az xp már nem nyom a latba... a jövő(jelen) meg gyanúsan a konzoloké ezen a téren
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S10+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
mellesleg sianisnak szerintem teljesen igaza van, windowsos szoftvert windows alatt érdemes, én kipróbáltam a cvs cedegát, nem éri meg annyit dolgozni vele, akinek van pénze játékra, meg izmos videokártyára a játékhoz, annak a win xp home nem pénz, ha meg netről ''olcsón'' szerez valaki játékot, akkor az xp már nem nyom a latba... a jövő(jelen) meg gyanúsan a konzoloké ezen a téren