Hirdetés
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- ASUS ROG Ally
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- TCL LCD és LED TV-k
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ti hogyan csinálnátok meg egy, a termelésben használt Linuxos PC-t, ami egy célprogramot futtat?
Tegyük fel, hogy szünetmentes táp ellenére is előfordulhat, hogy kihúzzák a tápot vagy egyszerűen nem szabályosan állítják le, csak kinyomják...Az az elképzelésem, hogy a root partíciót csak olvashatóra csatolnám fel, a célprogram pedig egy második partíción futna és oda is dolgozna, ő írogat kis szöveges fájlokat egy mappába.
Eredetileg Raspberry-t használtam volna erre ahol meg tudtam volna oldani hardverből a leállítás elindítását tápelvétel esetén is, lett volna kis áthidaló aksi / szuper kapacitás, de a célprogramom egyik részét nem tudom ARM procira portolni, így kénytelen vagyok rendes PC-t használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Demót kapott a Little Nightmares III
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- ASUS ROG Ally
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borderlands 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest