- Milyen egeret válasszak?
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ti hogyan csinálnátok meg egy, a termelésben használt Linuxos PC-t, ami egy célprogramot futtat?
Tegyük fel, hogy szünetmentes táp ellenére is előfordulhat, hogy kihúzzák a tápot vagy egyszerűen nem szabályosan állítják le, csak kinyomják...Az az elképzelésem, hogy a root partíciót csak olvashatóra csatolnám fel, a célprogram pedig egy második partíción futna és oda is dolgozna, ő írogat kis szöveges fájlokat egy mappába.
Eredetileg Raspberry-t használtam volna erre ahol meg tudtam volna oldani hardverből a leállítás elindítását tápelvétel esetén is, lett volna kis áthidaló aksi / szuper kapacitás, de a célprogramom egyik részét nem tudom ARM procira portolni, így kénytelen vagyok rendes PC-t használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Milyen egeret válasszak?
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Anime filmek és sorozatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő