Hirdetés
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Claudius
tag
válasz
Nagytalp
üzenetére
Köszönöm válaszod, a gépre az 1 cd-s változatot telepítettem ami még kellett azt az internetről szedte le telepítés közben. Én semmilyen ablakkezelőt külön nem telepítettem, a munkahelyi gépemen is ezt az 1 cd-s telepítést csináltam és mikor elindítottam ment a gnome automatikusan. Most a fent említett modon kéne telepítenem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Formula-1
- Tesla topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Google Pixel topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- 239 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest