- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
J3richo
tag
Sziasztok! Van egy Line-in, Line-out és egy Mic-in része az integrált alaplapi hangkártyámnak, amit windowson úgy használtam, hogy a hangfalam, a fejhallgatóm rá volt kötve plusz a mikrofon is és mindhárom müködött (persze ehhez, az egyik line-t át kellett állítanom, hogy kifelé menjen a hang ). Uhu-Linuxon hogy tudnám ezt megtenni? Mert jelenleg csak a hangfal mukszik, a mikrofont még nem próbáltam, de a füllhallgató fontos lenne nekem mindenesetre, hogy ne kelljen ki be dugdosnom. Előre is thx a választ. Már ha lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest