Hirdetés
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez a desktopom, amin most írok:
cat /proc/version
Linux version 6.0.0-2-amd64 (debian-kernel@lists.debian.org) (gcc-12 (Debian 12.2.0-7) 12.2.0, GNU ld (GNU Binutils for Debian) 2.39) #1 SMP PREEMPT_DYNAMIC Debian 6.0.3-1 (2022-10-21)én azért ezt a kernelt nem nevezném visszatartásnak.
az meg, hogy a linux lassan vagy gyorsan fejlődik, egyéni vélemény. szerintem folyton kapkodnak.<írtam egy hosszabb hsz-t, de inkább kimoderáltam magam>
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- ASUS routerek
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
- Windows 11
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Apple Watch
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi