Hirdetés
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Nyomtató topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
bambano
üzenetére
De a kolléga azt írta, hogy: "vsftpd-be beleteszed a status outputot, majd ezt az outputot akarod elindítani (mert felüldefiniáltad), ha nem fut a cucc"
majd
"Rendben, azt eltévesztettem, de attól még felüldefiniálta, ezért kap syntax errort."
Nem definiál felül semmit. Én erre reagáltam. Az egy másik probléma, amit te írsz. Arra írtam, hogy megírtad, mi a probléma...
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs