Hirdetés
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dell notebook topic
- Kompakt vízhűtés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ok, közelítsük meg másik oldalról ennek a VPN certificate importálás gondnak a megoldását.
Root-ként ki tudom listázni valahogyan egy másik user bash history-ját? Az előző rendszergazda usere még ott van a gépen, root history-t végignéztem egészen 2016-ig, de nem láttam benne importra utaló parancsot. Csak egy strongswan telepítős parancs volt, tehát gyanús hogy azzal csinálta de saját userével. Gondolom ha saját nevében sudoval csinálja akkor sudo su -s root history-t végignézve nem látom ott...Help.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest