Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordkolya
újonc
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok,kis segítséget kérnék hátha van valakinek ötlete a problémámra.
Bind9 DNS szervert használnék a domain-em kezelésére. Teszt jelleggel a modem/routert bridge módba raktam meg is kapta a szerver a Public IP címet. Minden tökéletesen is működött, 15 percen belül frissültek is mindenhol a DNS rekordok. Ezzel kiderült hogy a szolgáltató nem blokkolja az 53-as portot.
Vissza tettem a modemet és így már nem frissülnek a rekordok.. beállítottam a port forwardot, nmap, telnettel teszteltem el is éri a szervert, listázta hogy az 53-as port nyitva. Dig Any <sajatdomain.hu> @<az én public IP címem> fel is oldja látom az összes rekordot, de ha csak Dig A <sajatdomain.hu> @<az én public IP címem> vagy dig SOA <sajatdomain.hu> @<az én public IP címem> ezeket már egyenként nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest