- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Hazatért holdkörüli útjáról a NASA négy űrhajósa.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Azonnali fotós kérdések órája
- Tápos kibeszélő offtopik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
bambano
üzenetére
read rawmegwrite rawopciókat belevettem, meg párat kivettem, amire azt írták, hogy gondot okozhat, így most sikerült 500 MBps környékére feltornászni.amúgy tuti, hogy valami triviális fasságon bukik el a dolog, mert a céges gépem egy semmi extra i3 Arch Linuxszal, és fut azon is egy Samba, és ha fel kell másolni valamit egy Windows kliensre, az gond nélkül 970-980 MBps, pedig most annak is néztem a konfigját, a globalban semmi nincs, ami ne lett volna az alapbeállítás része.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest