- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amazon Fire TV stick/box
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Jester01
üzenetére
Sun fontot szerintem a karakteres konzolba is be lehet tölteni, 69x64-es képernyőt meg lehet karakteresből is csinálni.
Szubjektív: én akkor szoktam le a karakteres konzolról, amikor lett rendes monitorom. Mindent meg lehet csinálni xterm-ben vagy debian-vtermben, amit karakteres konzolon is, váltogatás nélkül. De ez mindenkinek a szubjektív magánvéleménye, hogy egyetért-e velem ebben.
Szerk: szerintem a framebuffer sokkal lassabb, mint ugyanaz a felbontás karakteresen...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Vírusirtó topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Gitáros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- LG 32MR50C-B Monitor
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest